Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3mat mennyibe tudnék eladni?...

Ps3mat mennyibe tudnék eladni? 1kontroller 1 töltő egy wwe wrestlemania edition és egy neeed for speed the run van hozzá ja az alapgép 160giga fél éves a ps tudom nyugtával igazolni értelmes reális válaszokat várok

Figyelt kérdés

2012. júl. 17. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
játékok nélkül olyan 45 000 FT körül el tudod adni
2012. júl. 17. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Az legkedvezőbb új ára: 57.000 Ft, szerintem is 45 ezret nyugodtan kérhetsz érte, olcsóbban ne add! :)
2012. júl. 17. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:

50k-val indítanék, ha nincs jelentkező vagy alkudni akarnának akkor 45 minimum.

Játékokat külön tudod eladni: [link]

2012. júl. 17. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
és ezt azt oldalt hányan nézik szted? mert apámmal a jofogás nevű oldalra gondoltuk feltenni mert többen nézik
2012. júl. 17. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Pontos adatokat nem tudok, de sokan.

Illetve itt csak játékokat lehet venni, szóval itt mindenki aki nézi az játékvétel/eladás céljából nézi, még ha csak tized annyian is nézek, akkor is nagyobb esélyed van itt eladni, mint a jófogáson, ahol nem a PS3 játékok a fő cél.

De ilyenkor minél több oldalra rakd fel, én ha eladok valamit akkor azt minden létező oldalra felrakom, hogy többen lássák.

PS3-mat itt érdemes meghirdetni: [link]

PS3 játékokat meg amit már régebben írtam.

2012. júl. 18. 11:57
 6/7 anonim válasza:
Rakd fel Vaterára. Az a legjobb! ( www.vatera.hu )
2012. aug. 25. 15:37
 7/7 A kérdező kommentje:
de ott kevesebbet adnak érte
2012. aug. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!