Mit szólsz hogy a World of Tanksban a T10-es tankjaidat kidobhatod?
A 7.5 patchben bevezetik a medium 10-es tankokat, amik gyorsabbak mint az eddigi 10-es nehéztankok és ugyanolyan nagyot sebeznek, ha ez nem lenne elég jön sok új 10-es páncélvadász amik közül a Jdpz E 100-asnak 2 lövés csupán egy ilyen tizes tank. Eddig lehetett dominálni a játékban a tizes heaví tankokkal ( IS 7, IS 4, E 110, AMX, Maus, E 100) de ezek mellett a legjobb IS 7-sem fog érni semmt sem.
Így fél évi játékfejlesztés megy kárba ?
Ez nem teljesen igaz, már meguntam hogy félévet, szó szerint robotoltam, csomó zombi csatán át az IS 7-esért ! 150 ezer XP az IS 3-massal, 300 ezer XP az IS 8-cassal hogy meglegyen a top tank, miközben ha noobok közé oszt ki alig kapsz 200 XP csatánként, nem is beszélve arról hogy kreditet is kell gyűjtened, mert ugye aból tartod fennt a tankodat és ugye az IS 7 az 6 100 000 kredit.
Eszméletlen sok zombi csata után, kiérdemeltem az IS 7-est amivel csatákat tudtam megfordítani, most pedig gyakorlatilag vágóhídra viszem a tankot a Jpz E 100-as ellen aki csak mellesleg végig campeli a meccset és kétszer belém lő már végem van !
A tankokkal lehetett ötletesen játszani, fordúlni, gyenge pontokat lőni, sniperkedni, most csak beülsz a Tier X páncélvadászba ülsz a seggeden és lősz, ennyi !
Szerettem dominálni igen ! Most dobhatjuk ki az összes tizes heavyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!