Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyennek várjátok a Sims 4-et?

Milyennek várjátok a Sims 4-et?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen lesz? Milyennek várjátok, és miféle újdonságok lehetnek?

Saját véleményre vagyok kíváncsi, hogy ki mit várna a játéktól.

2004-ben jelent meg a Sims 2, majd rá 5 évre a Sims 3.

A hírek azt mondják, még 1-2 év kb és jön a Sims 4.

2012. júl. 16. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát a grafika maradt...de sokkal egyedibb arcokat lehet létrehozni, ráadásul könnyebben, ami nagyon jó :D
2013. aug. 26. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezen a grafikán elsírtam magamat komolyan ez egy retek, hogy néz ez ki már... Annyi pozitívum jobban testre lehet szabni a simeket. De, hogy a csecsemő életkor is patch/dlc-ben fog kijönni ezen is elsírtam magam...
2014. aug. 18. 06:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként kövezzetek meg, de szerintem a grafika jobb lett mint a 3, nincs már az a robotozás. A mostani gameplayekben kiderül. Az h nem úgy néz ki mint egy BF4, az meg úgy gondolom azért van mert nem akarnak megint abba a hibába esni, hogy majd ha kiadnak néhány kiegészítőt, ne laggoljon még annak is, akinek szuper gépe van. Mert sajnos ezt szúrták el mind a 2 mind a 3. sims esetében.
2014. aug. 18. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:
nem várok tőle túl sokat, de azért meg fogom nézni
2014. aug. 18. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
demo ingyenes originen
2014. aug. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!