Tudtok jó játékokat xbox360-ra?
Most vettem boxot használtan, ajándék tekken 6-ot kaptam hozzája, és marhajó, azt ne írjátok :D
Szeretem a jobbfajta lövöldözősöket(cod nem kell), de lehet véres is, az is jó. Esetleg verekedős, ha az előbb említetten, és street fighteren/mortal kombaton kívül tudtok valamit. Szeretem még a kalandjátékokat, rpg-ket. Autós, focis, stratégiás, kinectes játékok nem érdekelnek.
Eddig ps2-m volt, most vettem boxot, fogalmam sincs hogy mik vannak rá :D Ja, és a multiplayer NEM érdekel, szóval arra kihegyezett játék sem kell :D
Ha odavagy a GTA-kért akkor a GTA4 et javaslom mert xboxon nagyon jó, élvezhető, és szerintem ha reggel elkezdesz játszani rajta estig fel nem állsz onnan :D Még ajánlani tudom a crysis 1-2öt, a Black játékot, bár azt nem tudom hogy kiadták e xboxra. Az új NFS játékok is nagyon ott vannak ha szeretsz autózni, bár írtad hogy nem érdekel. Bulletstorm is jó ha nem zavar az hogy futurisztikus. Max payne 3 at is dicsérik, bár azzal még nem játszottam.
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe. De ajánlom hogy neten nézegess játék ajánlókat mert sok olyat fogsz találni amik nem olyan közismertek, de megjöhet hozzá a kedved.
Köszönöm szépen! Látszik mennyire leragadtam a ps2-nél, csomó új remek játékról nem értesültem. Ez a bulletstorm nagyon megtetszett, a crysis2-nek még hírét sem hallottam eddig, és a max payne 1-2vel is jó tapasztalataim voltak, ezt a hármat biztos hogy beszerzem :D
Apropó, láttam egyszer egy pcguru tesztet egy játékról, aminek nem emlékszem a nevére. Elég futurisztikus volt az is, ilyen robotféleséggel kellett menni, nagyon dúrván hasonlított a játékmenet a gears of war-ra, csak ez sokkal pörgősebb volt. Agyon lett dícsérve, videó alapján nekem is tetszett. Valami japán gyártmány amúgy a játék :D Valaki nem tudná megmondani a címét?
A skyrimet pc-n végigvittem, ahogy az obliviont is :D De a sorozatból nekem a Morrowind a kedvencem, megjelenés óta még ma is újra meg újra végigjátszom, nemcsak a főszálat :D
És igen, a vanquish lesz az, köszönöm szépen, zöldkéz mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!