Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit vegyek a barátnőm szülinap...

Mit vegyek a barátnőm szülinapjára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A B.F.F.-emnek pontosan 1 hét múlva szülinapja lesz.Van pár ötletem mit vehetnénk neki de sajnos ilyen nagyobb boltokba/áruházakba/plázákba nem igen fogunk menni sőt nem is megyünk ebben az egy hétben.Kézműves dolgot már rengeteget adtam az előző szülinapjaira:festet doboz,varrott táska,ceruza tartó,zsepi tartó stb...

Szóval adatai:

Kedvenc:(ide minden kedvencét leírom színét sztárrt stb.)

lila,piros,kék

Selena Gomez,Jenifer Lopez,Miley Cyrus

rágó,chips

cola,szőlő,rostos

cica

kézilabda,foci (az utobbi kevésbé)

Szóval én ezekre gondoltam amit veszek neki:

chips,kisebb napló,rostos 2 decis üditő (2 db)

De a naplót nem biztos hogy meg tudom venni mert nem szánok olyan sok pénzt a dologra.Mivel nekem összesen 2000Ft sporolt pénzem van mert volt több is de kellet a táborba.És msot így maradt 8 ezerből 2 ezer szóval a 2000 Ft ból maximum 700 FT áldoznék a dologra.a rostos üdítő 100 Ft a chips 200 db ként.És 100 Ft nem tudok neki naplót venni!

Szóval nagyon kellenének az ötletek hogy mit vehetnék vagy készíthetnék neki.

2012. júl. 16. 12:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Ő egy lány és 11 éves.
2012. júl. 16. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Keress neki valami tollat a fent említett kedvencek mintájával, az biztosan nem túl drága, és mellé valami csoki vagy csipsz. Esetleg Bögre vagy valami, pl legjobb barátnő bögre vagy ilyenek.
2012. júl. 16. 13:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló ez tényleg jó ötlet.
2012. júl. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!