Játék közben (Mafia) az alábbi probléma lépett fel (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Szóval újra elkezdtem játszani a Mafia 1. részével (egyszer már végigvittem). Mivel már nagyon rég játszottam vele utoljára, ezért azzal kezdtem, hogy átnéztem a beállításokat, mivel nem emlékeztem, melyik gomb mire való. Néhány dolgot átállítgattam, és miután kiléptem a beállításokból vissza a játékba, azt vettem észre, hogy a touchpaddal (laptopon játszok vele) kizárólag csak jobbra tudok fordulni, ráadásul ha balra viszem a kurzort, akkor is úgy érzékeli, mintha jobbra vinném. Ez a probléma csak a játékban áll fent (azon belül is csak a történetben, a menüben jól működik), miután kiléptem a játékból ellenőriztem, hogy esetleg a touchpaddal van-e gond, de itt nincs ilyen probléma. Esetleg véletlen valamit átállítottam, amit nem lett volna szabad, vagy miért lépett fel ez a probléma? Régebben, mikor először játszottam vele sose volt ilyen gond.2012. júl. 16. 12:30
1/1 palldominik válasza:
nem véletlenül a bal irányítást is jobb irányításnak állítottad?és azért a bal is jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!