Metin 2-t hogyan kell játszani?
segitene valaki, hogy hogyan kell játszani a metin 2-t? már letöltöttem, elkezdetem vele játszani, de nem tudom az értelmét, csak vadkutyák meg farkasok vannak, ja meg egy bolond fehér tigris ami mindig megesz, nem tudok rájönni mit kell csinálni, 2 napja küszködök vele, hol találok részletes leírást?
segitséget előre is köszönöm
a metin egy mmorpg, ami lehet hogy bonyolultabb mint egy átlagos játék, az mmorpg lényege a társas szerepjáték,
megalkotod saját kitalált karaktered, kiváltasztod a fajt, nevet adsz neki és eljátszod.
az mmorpg-kben általában egyszerű gyakran ismeretlen háttérsztorival állsz gyengén valahol a szülő falvadban
ott vannak emberek "NPC-k" gép által irányított játékosok, akik különböző feladatokat adnak, minden feladatnak lennie kéne kis történetnek, mint egy fantasy mese sorozat, ahol vándorolsz és tapasztalatot gyűjtesz, a tapasztalat "XP" által fejlődhetsz/szintet léphetsz, ez a karaktered erejének növekedésével jár, minnél magasabb a szinted annál erősebb vagy.
ezen kívül társaságról is szól, hiszen vannak ellenfelek "mobok" amiket egyedül nem vagy képes legyőzni, így csapatot kell toboroznod, és együtt győzedelmeskedni a gonosz felett...
nagyjából a többi is ilyen lesz, talán szebb grafikával több fajjal szinttel térképpel...
pl a lineage2 mostanában lett ingyenes... az fizetős minőségi játék volt...
Nagyon nem ajánlom az összes 10éves oda jár me unatkozik .
Az a játék az MMORPG-kt leges LEGALJA! Inkább kezd el tört szeron wowozni ... vagy akármi AION is ingyenes , még a cabal is ..
Ráadásul a metinbe ugye "nemkell költeni" persze .. csak a kardira elkell költened 10.000forintokat ha fejleszteni akarod ..
Ui: Gates of Andaronnal együtt a Metin2 EGY HULLADÉK!
Igen Metin2 nem a legjobb játék...
És ezt most tényleg nem bántásból akarom mondani de ha metin2-t nem érted akkor hanyagold az Aion-t vagy WoW-ot mert ezek már nagyon összetett MMORPG-k. Metin2 az a lehető legegyszerűbb talán a stílus megértésére jó kis bevezető úgymond hogy hozzászokj ehhez a fajta játékmódhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!