BloodRed kérdése:
Minecrafthoz nincs ház 'tervrajz'?
Figyelt kérdés
Minecraftban szeretnék valami normális házat építeni...nincs valami videó,vagy képekből összeállított valami,hogy lépésről-lépésre hogyan kell építeni??Olyanra gondolok h pl.: x fa,x kő és akk leírja hogy hogy kell építeni..ezt ide azt oda.2012. júl. 14. 18:57
1/7 anonim válasza:
Ennyire nulla fantáziád van ? Ha nem megy akkor másold le a saját házatokat/lakásod.
2/7 A kérdező kommentje:
hát elég nulla az ilyen játékokhoz :)
2012. júl. 14. 20:38
4/7 anonim válasza:
Erőltesd meg magad te szerencsétlen kocka , és pötyögd be a méregdrága billentyőzeteden a google-ba , vagy a youtube-ba , hogy minecraft house!!!!!!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Héé...nem vagyok kocka,normális lány vagyok...nem kell egyből a másiknak neki esni :)
2012. júl. 16. 20:35
6/7 anonim válasza:
Youtube: ház építés [verzió]!
Nézz videókat és másold le a házakat! Rohadt nehéz volt nekem az egyik (pl.: Malév repülőgép,ZsDav háza!!!!
7/7 kakaoscsiga15 válasza:
Úgy bírom hogy néha úgy beszélnek néhányan egy ismeretlen emberrel mint ha földig akarnák rombolni -.-
Normálisabban nem tudtál volna fogalmazni?
Ami a kérdezőt illeti én is kerestem de nem nagyon találtam :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!