Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Goodgame Empire működő hack?

Goodgame Empire működő hack?

Figyelt kérdés
Honnan tudok letölteni működő hack-et?
2012. júl. 13. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Szerveren vannak az adatok, ahhoz, hogy bármit megváltoztass a kinézeten kívül, fel kell törni a szervert, amit nyilván egy ilyen program nem fog megoldani, röviden, tömören NINCS ILYEN.
2012. júl. 13. 23:09
 2/11 Kiszely Gergő válasza:
0%

Tisztelt első!

Ez amit ide írtál egy "baromság".

Kb. 5 hack program van az empirenek.

De csak úgy lehet letölteni, ha (pl.: Nyerj egy Iphone 4-et!

stb.).

Viszont egy csomó weboldalról le lehet tölteni.

2012. szept. 23. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Kedves második!

A Nyerj egy Iphone-t letöltő oldalaknál nem lehet tovább menni, hiába töltesz ki akármit, nem tudsz tovább menni, ők ebből kapnak pénzt, te meg csak pár szót beírtál.

Ha mégis tovább tudsz menni, akkor az vagy vírus, vagy egy teljesen más dolog.

Szerinted egy online játékban a te adataidat hol tárolják? Egy nyilvánosan hozzáférhető helyen? Aligha...

Gondolok itt az e-mail címedre, valós nevedre, játékban lévő aranyra, egyéb pontokra, mind-mind titkosított, többszörösen védett szervereken vannak tárolva. Hozzá lehet férni, gondoljunk csak Anonymus hacker csoport tevékenységeire, de ők se úgy férnek hozzá, hogy van egy program, beírják a címét, és már fel is van törve. Ha így működne nem lenne többé semmilyen online szolgáltatás.

Az ilyen hacknek álcázott programok pont az ilyen naiv embereknek van kitalálva - ezzel nem akarok megsérteni senkit -, akik nem értenek az internet világához, letöltik a programot szépen, örülnek, aztán másnap nem tudnak belépni, mert az egy keylogger volt, vagy egyéb más vírus.

Ha te letudsz tölteni ilyen programot, és tökéletesen működik hát gratulálok, de ilyen nincs, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem volt még dolgod ilyen programmal.

Ha még továbbra is biztos vagy magadban, akkor várom részletes beszámolódat!

2012. szept. 23. 15:41
 4/11 Kiszely Gergő válasza:

Kedves Harmadik!

Tudom, hogy ilyen szarságokat kell nyerni a tovább jutáshoz. Ami meg nem ilyen "Nyerj egy szart" az nem működik.

Én is napról napra nézem, de nem találok. :(

2012. dec. 27. 16:40
 5/11 anonim válasza:
Hát nem tudom én videókba láttam működő dolgokat de annak is a letöltő linkje ilyen nyerj egy új iPod colort meg ilyen sz***ok
2013. dec. 15. 11:58
 6/11 anonim válasza:

Kedves 5.

Elég csak annyit mondani ,hogy az emberekben él a szarkazmus,1 só:SZARKAZMUS

De valóban ,minden videónak az az eredménye ,hogy nyerj egy Iphone 4-et!De ha még ki is töltöd akkor se biztos,hogy normális lesz (Pl elkéri a jelszavad meg a neved és szépen átvernek)

EZT MEG NEM AKARJUK KOCKÁZTATNI!!!!

Úgyhogy ha van valakinek olyan gépe amit már el akar dobni előtte próbáljon meg mindent:) (Ha befejezi az empire-t)

Ha hackot akarsz nézni ,akkor gondolom a rubin érdekelne. Ez azért van mert 1 - 2 ember körülötted vesz rubint és igy te is akarsz mert ai nem vesz rubint attol MINDENT megvon a játék (Csak azért,hogy fizess.)

Sokan elgyengülnek e miatt ,te ne tedd ezt!

Bocs a hibákért,csak nem akartam mégegyszer átnézni:)Hajrá a játékhoz!!!

2014. okt. 20. 19:13
 7/11 Onyx123 válasza:
Remélem CTB-Locker Nincs a hacken!! mert akkor ráfáztam mert csak kipróbáltam letölteni de azóta írkálódnak ki a vírusok
2015. jún. 24. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
én ma megszívattam egy keylogger
2015. júl. 25. 13:45
 9/11 anonim válasza:

Én az elsőt válaszírót pártolom.

Ugytudom ezt csak elmagyarázni hogymondok rá egy példát:egy pendrivet nem lehet meghackelni

A goodgame empire is ilyen tároló dolgon van.

2015. nov. 1. 20:12
 10/11 anonim válasza:
Minden oldalt és játékot meg lehet hackelni csak ahoz tudás kell. És ha valaki csinálrolla videót és ti egm nézitek és le szeditek a prgortamot csak ti fáztok rá mert egy olyan virust kaphattok amitől kékhalál lesz a gépnek. Egyszóval TILOS ezekben hinni. Inkább játsz tisztességesen és gyengén a játékban mint egy hecker aki lehet másnak már nem is fog játszani.
2016. júl. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!