Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell menteni a DiRT3-ba...

Hogyan kell menteni a DiRT3-ban? /többi lent/

Figyelt kérdés
Nagy örömömre megvettem a játékot, és tetszik is meg midnen, de rohadtul berágtam rajta. Nem enged menteni. Pedig az elején kérdezte, hogy letöltöm-e a legújabb update-okat meg minden, letöltöttem. Csinálok a játékban profilt is. de nem enegd menteni. Megvan a DiRT2 is eredetiben, de annál meg enged. Ugyan azt a Games For Windows Live akkontomat használom, és az egyiknél jó, a másiknál nem. Mit csináljak még, hogy tudjak menteni? Igen offline profilom van.

2012. júl. 13. 20:42
 1/3 B-men válasza:
Én is így voltam és kellet csinálnom egy új profilt a windos live -ba
2012. júl. 13. 21:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Majd megpróbálom. Most elment tőle a kedvem ezek után. Köszönöm a választ/tippet! :)
2012. júl. 13. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült! A te módszered nem, de így a huszonnyolcadik próbálkozásra miután kiléptem a játékból, kidobott egy "varázslót" ahol sikerült beállítani, hogy működjön. Azért köszönöm a kommentet!!! :)
2012. júl. 14. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!