Csinálni akarok egy gta-ás házi szerver-t. Csak az a baj hogy nekem egy laptopom van és nincs bekötve az internet ezért csak venni tudom a wifi jelet de azzal meg nem tudom hogy-hogy lehet megcsinálni a szerver. Lehet hogy nem is lehet?
Figyelt kérdés
Gta samp2012. júl. 13. 20:37
1/5 anonim válasza:
Lehet, fő hogy legyen internetkapcsolat.
2/5 A kérdező kommentje:
Internet kapcsolatom van csak nem tudom hogy-hogy lehet megcsinálni.
2012. júl. 14. 01:11
3/5 anonim válasza:
Töltsd le a szerver csomagot aszerint hogy linux vagy windowsod van. A mappát csomagold ki, találsz benne egy "server.cfg" nevű fájlt. Az alapbeállítások megvannak, neked a rcon_passwordot kell átírni amire akarod(ez lesz az rcon admin jelszava), és a hostname-t, ami a szerver neve, ha megvan mentsd le és indits el a servert a samp-server.exe-vel.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez az alapbeállitások már mind megvannak. Régebben volt nekem egy szerverem csak már bezártam. Most csinálni akarok egy másikat csak most laptopom van és csak wifivel tudok netezni de igy meg nem megy a szerve.r. Csak ennyi a baj
2012. júl. 14. 12:18
5/5 anonim válasza:
Akkor a router miatt van, arról megy a wifi. Ha nem megy a szerver akkor nincsenek kinyitva a portok. Be kell lépni a routerbe (böngészőbe írd be, hogy '192.168.1.1'), és keress olyan részt hogy NAT vagy Port Forward.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!