Mit csináljak ha akadozik a BFBC2?
Figyelt kérdés
ATI Radeon 5550 516MB-os a videó kártyám,és akadozik a Battlefield Bad Company 2,pedig a leggyengébb grafika beállításokat választottam.Mit csináljak hogy ne akadozzon?2012. júl. 13. 04:41
1/2 anonim válasza:
a kártyádat nem ismerem de ha elvileg el kéne futnia rajta akkor én ping hibára gyanakodnék. bár osztálytársamnak jó videokártyája van és azon biztos elfut de valamiért néha neki is akadozik, de néha nekem is pedig nekem HD 6850-esem van és nagyon ritkán beszaggat nem tom játék hiba valszeg am nekem szerencsére nem élvezhetetlenül szal nagyon ritkán de beszaggat.
2/2 Csori96 válasza:
Milyen processzorod van és esetleg mennyi a memóriád (RAM)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!