Miért nem müködik minecraft?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy nem müködik minecraft , böngészöbe igen de igy semán nem , frissitetem video driver-t java-t ujra raktam, minecraftot ujra raktam, megprobáltam a bat file-s módszert , aztis hogy a 3D gyorsitás kikapcsolása , egyszerüen nem tudok rá jönni hogy mi baja , egyik nap még jó volt másik nap már nem , ja és amikor belépek azt irja hogy Bad video card drivers , de nem hiszem hogy a video kártyának van baja me eddig müködöt és böngészöbe is müködik.
Ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszöném ha leirná.
2012. júl. 12. 19:02
2/10 A kérdező kommentje:
nem frissitetem semmit rosszul , müködöt minecraft másnap meg má nem , utána frissitetem
2012. júl. 12. 22:38
3/10 A kérdező kommentje:
ja és azt is ki irja hogy Pixel format not accelerated
2012. júl. 12. 22:40
4/10 anonim válasza:
Ez akkor jön elő ha, nem a legújabb java, vagy driver van a gépeden. Milyen kártyád van? Honnan szedted le a drivert?
5/10 A kérdező kommentje:
mindegyikböl a legujabb van , a kártyám neve Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family és az intel honlapjárol szedtem a drivert , tudom hogy minecraft nem nagyon szereti az intelt de eddig mindig megtudtam oldani hogy müködjön :S
2012. júl. 13. 10:22
6/10 A kérdező kommentje:
és azis fura hogy böngészöbe rendesen fut
2012. júl. 13. 10:23
7/10 Wolfenstein2000 válasza:
a java a gond. a minecraft verziók leragadnak egy bizonyos java verziónál. főleg az okozza a problémát, hogy a java frissíti magát. a netes minecraftot mindig kompatibilissá teszik a legfrisebb javaval.
8/10 Tomi Gero válasza:
Ha elindítom a minercraftot hibaüzenetet ír ki rossz videokártyaillesztő program mit csináljak hogy működjön?
9/10 A kérdező kommentje:
19:10 , és ezt hogy lehetne kiküszöbölni ? vagy hogy lehet kompatibilisá tenni a javat?
2012. júl. 13. 21:17
10/10 A kérdező kommentje:
a minecraftot* nem a java-t sry
2012. júl. 13. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!