Gta 4 xbox 360, cheat?
Figyelt kérdés
A csalások használata befolyásolhatja a játék menetét, vagy árthat a játéknak?2012. júl. 12. 11:39
1/3 anonim válasza:
Én régebben a SA-ba cheat-eltem PC-n és egy idő után nem engedte folytatni a küldetéseket, PS2-őn is ártott a mentésemnek. Ezután a GTA 4-be meg sem próbáltam. Szerintem a játéknak nem árt csak a mentésednek. Ha tudsz másolatot készíteni a mentésedről és azt töltöd be akkor szerintem nem lesz gond, mert akkor lesz egy Cheat-os meg egy nem Cheat-os mentésed. De csalással 100%-ra BIZTOS hogy nem tudod kivinni a játékot.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is SA, VC, rongyá játszottam pc-n őket, és cheateltem is :) A fő történetvonalat végig engedte vinni, de uj vagyok az xbox világában, és a gta 4-ben is :) A fő sztorit cheat-el végig engedi gondolom(?)
2012. júl. 12. 12:38
3/3 anonim válasza:
Nem kapsz achievementeket ha csalást használsz és úgy éred el a célt. De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!