Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Háborús stratégiai játékokat...

Háborús stratégiai játékokat tudtok Windows 7-re?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Háborús stratégiai játékok érdekelnének Windows 7-re. Hasonló mint például a Company of Heroes, Men of War stb.

De ha esetleg a Company of Heroes Win7-es verziójáról küldtök linket az is jó.

Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném. :)

2012. júl. 11. 16:56
 1/7 tomposrobi válasza:
kal of duty
2012. júl. 11. 16:57
 2/7 tomposrobi válasza:
de inkabb jatsz regisztracios jatekokkal
2012. júl. 11. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
előttem lévő te meg inkább ne játssz semmivel ha még a nevét se birod leírni
2012. júl. 11. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Codename Panzers Phase One (win7-hez kell hozzá a legújabb patch)(van Phase Two és Cold War is, de azok szerintem élvezhetetlenek)

World in Conflict +kieg.(Soviet Assault)

2012. júl. 12. 00:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Az elsőnek már értem miért Tompa a neve... Az értelmi szintedről kaptad a neved kölyök? Olvasni legközelebb tanulj meg, mert úgy látom nehezedre esett kellőképpen értelmezni ezt az egyszerű 3 soros kis szöveget és leszűrni belőle a 3 szavas lényeget. Mégpedig "háborús STRATÉGIAI játék".

Mindenesetre ennyi ésszel szerintem te gyakorikérdéseken ne próbálj meg tanácsokat osztogatni, esetleg kérdezni. Én már hülyének nézlek, akadályozd meg hogy a többiek ne nézzenek annak.

Az utolsó hozzászólónak pedig köszönöm, ment a pont.

De sajnos egyik sem jön be annyira mint a Company. :(

2012. júl. 12. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Há tényleg a Company az egyik legjobb a műfajban, de én is azért mondtam le róla mert egyszerűen nem találok semmit hogy menjen win7-n :(
2012. júl. 12. 16:53
 7/7 WANDEAD válasza:
az általad ismert játékokat nem nagyon ismerem de szerintem kipróbálhatod ezeket: Rise of Nations (ókor-3 világ háború), Age of Empires (ókor), age of empires 2 (középkor), age of empires 3 (újkor), age of mithology (görög, kelta mítoszok)
2014. jan. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!