Kalandjátékok PC-re?
Tudnátok nekem mondani olyan PC-s kalandjátékokat, amikben nem zombik, katonák a főszereplők? Ilyeneim már vannak: Call of Duty, Restraurant Empire 1-2, Sims 3... de ezeket már kezdem unni, viszont szeretem a kalandjátékokat, neten úgy meg nem találtam ami tényleg jó is. ://
ui.: Ha vki ír, akkor létszi írja le miről szól a játé, köszönöm!!
A kalandjátékok általában azok, amikor egérrel kattintva kell tárgyakat gyűjteni, kombinálni, logikai feladványokat megoldani, és párbeszédbe elegyedünk valakivel. Ilyen lehet mondjuk a Syberia (egy örökösödési szerződést kell aláíratni egy fickóval, aki eltűnt, és meg kell keresni); Sam & Max sorozat(egy kutya meg egy nyúl különféle bűnügyeket oldanak meg); Still Life (egy sorozatgyilkos nőket gyilkolászik, ki kell deríteni ki a gyilkos); Sherlock Holmes játékok és hasonlók.
A CoD már akciójáték, a másik kettő inkább stratégia/szimulátor kategória.
Penumbra 1-2-3
Black Mirror 1-2-3
Gray Matter
sercet files
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!