van egy saját szerverem tekkit aki akar feljöhet 1oraig creative rengetek épitmény és plugin modokal együt
admin és moderátort keresek alap kapsz egy 40.40 kocka telket csak szolnod kel nincs trolkodás az adminok segitenek
2012. dec. 26. 09:45
27/37 PCgurul válasza:
Én indítani szeretnék 1 alkalmi tekkit szervert ,olyat amin minden engedélyezve van... ehez kéne valaki aki jönne is rá, csak úgy 2-3 vagy esetleg 4-5 -en játszani ...
Skype nevem : kerzotterwins2000
2012. dec. 30. 14:26
28/37 PCgurul válasza:
Alkalmi tekkit szervert indítottam ,hogy néhányan 4-5-en össszegyűljünk tekkitezni és minden félét készítsünk
2012. dec. 31. 12:19
29/37 PCgurul válasza:
Még mindig ér az ajánlat:
ALKALMI tekkit szerver , teház nem non-stop ,
azért hoztam létre,hogy 4-5 ember játszon rajta csapatmunkában... mivel fejlett survival készlet van, ezért
előfordul ,hogy a játékosoknak segítek... pl:
1.adok érceket,alapanyagokat
2. bányászok neki...
2013. jan. 18. 18:18
30/37 anonim válasza:
Darquantumcraft tekkit szerver! igazi tekkit survival izgalomra végysz ahol nincsenek szupergazdagok akik bugoltatnak mindenfele és tényleg olyan szervert ahol nincsenek értelmetlen itemtiltások? a darquantumcraft ilyen! 24/7 tekkit 3.1.2 (classic) ip:85.25.99.97:25590 gyertek sokan! (Admin+ mynameisbence)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!