Gates Of andaron pap építése?
2 fajta pap van. Támadó és támogató.
Támogató = csopibubija van, tud átadni a saját hp-jéből csoporttársaknak, manát is, bubijai és buffjai maxon vannak. A támadó skilljei viszont nem túl kiforrottak.
Támadó: Nincs csopibubija, nem tud átadni hp-t és manát a sajátjából, bubijai és buffjai maxon vannak, támadó és kábító skilljei kimaxoltak, kábítást semlegesítő skillje jobban van fejlesztve, mana rohama jobban van fejlesztve (ha kevés a manája feltölti neki kb. egyből).
A legtöbb pap támogató, mert nem sokkal gyengébb, mint a támadó, és van csopibubija, ami nagyon hasznos dolog.
De én pl. támadó vagyok, mert nem igazán szeretnék azért kevesebbet sebezni, illetve elsőként meghalni ütközetekben, hogy a többieknek legyen bubijuk. 2-3 embert így is meg tudok védeni simán, és ahhoz még csoportba sem kell hogy legyünk.
Ilyen egy támogató pap. Bár neki ki van maxolva a kábítás semlegesítés, és a mana roham, a támadásai 1/6-on vannak, ami azt eredményezi, hogy 1 v 1-be kb. semmi esélye sincs.
(kivéve ha nagyon-nagyon jó a felszerelése)
Ez pedig az én karakterem támadó skillsora. Kevés támadás, de az mind ki van maxolva, így bitang nagyokat tudok vele lőni.
Remélem tudtam segíteni. Döntsd el, támadó, vagy támogató akarsz-e lenni, elsősorban.
A-a a mókus skill csak átváltoztatja mókussá, és addig nem tud támadni. De ha meglövöd akkor visszaváltozik egyből. De a bubit nem veszi le.
Lehet olyat, hogy a buffok maxon, és van csopibubid. Az a támogató pap. Ez a 2 maxon van neki, csak a támadó skilljei fejletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!