Single után multi játékok!?
Figyelt kérdés
Régen nagyon sokat játszottam single játékokkal és elvoltam nagyon !!! Aztán elkezdtem wow-ozni ,játszottam 2 évet és abba hagytam !!! Már nem is nagyon van hozzá kedvem , sőt kifejezetten unom !!! Aztán elkezdtem haverokkal lol-ozni , azzal 1 éve játszok ( voltak kihagyások ) . Próbálok single játékokkal játszani de egyszerűen nem foglalnak le !!! Unom már ezeket a játékokat ( bár most a dota 2 meg a gw 2 az tuti vétel mármint az utóbbi mert , a dota 2 ugye ingyenes lesz :D ) De nem tudom miért nem szeretek már single játékkal játszani ! Van aki rajtam kívül, ugyan így járt ? :D Létszíves értelmes válaszokat !!!2012. júl. 10. 17:09
1/1 anonim válasza:
Én is így jártam. Kisebb koromban lekötöttek a Single játékok, most már nem annyira, csak ha valami új játék, vagy esetleg régi klasszikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!