Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.6 HELP?

Counter Strike 1.6 HELP?

Figyelt kérdés

Na szóval minden nap ez van:

leülök a gép elé counter strike-zni surfozni és nagyon megy a game... (azaz úgy tolom mint az őrültek) 20 4-es stat.eddig oké

és pl elmegyek wc-re vagy akárhova pár percre és:

leülök a gép elé counter strike-zni surfozni és nagyon nem megy a game...(azaz úgy tolom mint egy született gyökér) 0 20-as stat.

mintha amíg elmentem vhova pár percre olyan mintha kicserélték volna az egerem (löni meg surfozni is alig tudok)

gondolom nálatok is szokott lenni úgy h nem megy a game..

mintha nem is a saját egeretekkel tolnátok

ti mit szoktatok csinálni ha nem megy a game?

mert engem nagyon idegesít

mert én nemértem ezt az egészet..

2012. júl. 10. 13:45
 1/6 anonim válasza:
Alap dolog: ha megy a játék, nem szabad felállni :D
2012. júl. 10. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:

értem

és ha nem megy a game mit szoktatok csinálni?

2012. júl. 10. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, ilyen velem is szokott lenni. Érdekes, nálam úgy volt, hogy mikor kezdtem, azt hitték profi vagyok, volt ilyen 14-1-es statom is, a játék installálása után úgy fél nappal... Megkérdezték tőlem chatben, hogy én xy vagyok-e, mert csak az játszik ilyen jól, stb. Most meg így 1 év CS 1.6 után néha megkérdezik tőlem, hogy hány napja kezdtem. Eddigi rekordom megdöntöttem múltkor, egy EGÉSZ tárat mellélőttem, a csapattársaim mikrofonban majdnem megfulladtak a nevetéstől.

A válasz elég egyszerű, hogy miért van ez. Szerencse alapvetően. A profit és a rendes gamert az különbözteti meg, hogy a profi miután kimegy mondjuk a te esetedben wc-re, ugyan olyan jól tolja utána. Én is találkoztam már ilyen játékosokkal, volt az egyik szerveren 1 csávó, annyira durván célzott, hogy bárkinek 10 lövésből 7-szer hs-t adott kb., akár futva, ugorva, bármikor... és nem volt hacker, ez 1000%, csak nagyon tudta, hogyan kell célozni. De neki mindig ment ez, neki nem kellett ráérezni újból és újból.

Gyakorolni kell, és szépen lassan, csökkenni fog ezeknek az eseteknek a száma, mikor leülsz a gép elé, és egyáltalán nem megy. De ha dühből csinálod, annak csak rossz vége lesz, még jobban lealáznak, még jobban dühös leszel, és ez így megy addig amíg ott nem hagyod a francba a gamet. Persze, az sem mindegy, hogy milyen játékosokkal vagy összerakva, milyen a hangulatod, nagyon sok tényező befolyásolhat. Azt tudom ajánlani, hogy ha ilyen van, hogy visszaülsz, és már nem megy, higgadj le, gondold át a taktikádat, állj ki 1-2 körre spectatorba esetleg, aztán nyomasd neki.

2012. júl. 10. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha nekem nem ment, én általában egyre dühösebb lettem, és csak még jobban el*asztam a statom. :D Mostanában már azt alkalmazom, amit leírtam az utolsó mondatban.
2012. júl. 10. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:
hát akkor majd megprobálom amit leirtál
2012. júl. 10. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez szokott lenni... De én mindig úgy csinálom sajnos hogy annyi a halálom mint ölésem. Valamikor a végén kullogok egy óra után is egy 10 64-es stattal de vmikor 1 óra és 60 59 stat
2012. júl. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!