Mondanátok olyan játékokat, mint a CS? ^^
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 22:27
2/4 Queasy válasza:
Első: no comment.
Kérdező: CS-hez leginkább a Crossfire az, amihez hasonlítani lehetne.
4/4 Clethcriss válasza:
Ha buta grafikát és lag hegyeket nézünk akkor persze tucat Crossfire-höz hasonló mmofps-t említhetnénk. Ámbátor én mégis tényleg a CoD szériák közül a 4-est, valamint a BF3-at javasolnám. Kérdéses, hogy a vasad mit bír. Mind a két említett játék alapvetően különbözik a CS-től. Jóval több lehetőséget biztosít a játék során, gazdagabbak a pályák kidolgozottság terén is. A kor igényeit követve (bár a cod4 nem mai gyerek már). Ha taktikai fps-t szeretnél DE(demolution) mode-dal, akkor ezeket javaslom. A CF jójó, de az is olyan, hogyha fizetsz akkor vagy király. Én meg nem voltam hajlandó eurókat leszórni ilyen baromságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!