Nehéz játék a Lineage? És hogy kell játszani?
Figyelt kérdés
kellene valami tanács kezdőknek...köszi2009. júl. 11. 15:04
1/4 anonim válasza:
Nem nehéz ha tudsz angolul, én 2 nap után belejöttem, ha magyar szerveren játszol akkor meg segíteni fognak, főleg ha szexi női karaktert csinálsz:D
Tanácsot nem tudok, szerintem a legjobb ha magadtól jössz rá a dolgokra, úgy az érdekes.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi majd próbálkozom
2009. júl. 11. 19:02
3/4 anonim válasza:
Kezdőnek szerintem varászlót, elfet vagy humant válassz, mert törpével vagy harcossal nehéz lesz kezdetben. Minden szervernek vannak sajátosságai, keress népszerűbb helyet, ahol sok a játékos. Biztos akad majd valaki, aki már magas szintű, ahol nem számít a pénz és megdob egy kevéssel. De ha ez nem jön be, akkor is életképes vagy egyedül. Kasztosodást úgy nézd, hogy most vagy belépsz egy jó klánba és mondjuk buffer leszel, vagy boldogulsz egyedül és harcos varázslót játszol. A legnehezebbek a harminc feletti szintek, innen van szükséged komolyabb felszerelésre, amit piacon szerezhetsz be nagyon drágán, vagy összerakhatod magadnak sok idő alatt. De ha ezen túl vagy, akkor jöhetnek a keményebb helyek, onnantól lesz igazán élvezetes a játék. Jó szórakozást!
4/4 anonim válasza:
sztem ijjászt csinálj az könnyü hazsnalni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!