Szerintetek ezen a gépen milyen játék menne el és elmenne full grafikán a GTA 4?
Figyelt kérdés
AMD Athlon(tm) 64 Dual Core Processor 4400+ 2.30GHz proci,3gb RAM, NVIDIA GeForce GT 220 1GB videokártya,win 7 DirectX 112012. júl. 9. 17:50
1/5 anonim válasza:
még az erős gépek se viszik fullon.. túl optimalizátlan game, örülj ha ezen elmegy low, on vagy normalon akadas nelkul. nemsoká 4.50 gb ramom lesz kivancsi leszek rá
2/5 A kérdező kommentje:
El írtam mert azt akartam írni hogy minimum grafikán szaggatás nélkül el futna. és 4 RAM ot veszek én is
2012. júl. 9. 18:01
3/5 A kérdező kommentje:
4 GB RAM ot
2012. júl. 9. 18:02
4/5 A kérdező kommentje:
amu azért kérdeztem mert XP-én el futott közepesen szaggatás nélkül és még fullon is.
2012. júl. 9. 18:05
5/5 A kérdező kommentje:
jó fullon azért már szaggatott de ment
2012. júl. 9. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!