Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a népszerűbb szerintete...

Lázár Péter kérdése:

Melyik a népszerűbb szerintetek Call of Duty vagy Battlefield?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
CoD egyértelűen, függetlenül attól, hogy melyik sorozat a jobb.
2012. júl. 8. 20:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Cod !! Nem véletlen !! Neki nem csak utolsó 2 játéka hanem az összes kiváló !!!
2012. júl. 8. 20:45
 3/14 A kérdező kommentje:

"Cod !! Nem véletlen !! Neki nem csak utolsó 2 játéka hanem az összes kiváló !!!"

Amit most mondtál azzal teljes mértékben egyetértek.

Mondják hogy az MW3 milyen szar lett szerintem nem lett szar egyik legjobb rész.Nameg az összes többi nagyon jó.

2012. júl. 8. 20:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megy a zöld.
2012. júl. 8. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
szerinted ezt a kerdest mar hanyszor tettek fel?
2012. júl. 8. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
COD népszerűbb de a battlefieldben több dolgot kapsz kevesebb pénzért (arra értem hogy a cod mw, mw2 és az mw 3 nem sokat különbözik még úgy mw 2 ben volt valami új de az mw 3 akár egy nagyobb dlc nek is elmehetett volna.)Jók a COD-ok de pofátlanul sok pénzt kérnek érte. Ha megnézed hogy battlefield olcsóbb és mégis több újítást ad. Míg az mw 3 drágább és alig kínál valami újat.
2012. júl. 8. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
cod és én cod 4 fan vagyok több 100 órát nyomtam az mw 2 -3 is jó de semmi újítás nincs sőt mw3 már a pályák is olyan kicsik hogy sniperezni nem leheté s már csak tényleg futni és lőni kell.
2012. júl. 8. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
azok akik sirnak hogy a cod nem ujotott sokat, kerem magyarazzak el milyen ujjitasok vannak battlefieldben? kastok mind asault, sniper, medic, stb mindegyikbe van, tankok, helikopterek, vadaszgepek ugyszinten, nos van jobb grafika, mert hat a mostani jatekosoknak az kell, es rombolhato terep. egyeb umdonsag a regi bf-ekhez kepest???
2012. júl. 8. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Azért nem fejlesztik mert a cod modern warfare motor mindegyik részben ugyanaz és valoszinű ha lesz még mw akkor egy darabig az a motor lesz ami van azért hogy fusson gyengébb gépeken is... de ha a black opsot letöltöd, megveszed annak meglátod hogy más a motorja ... -.-"
2012. júl. 8. 23:04
 10/14 anonim ***** válasza:
meg van a black ops képzeld és nem mondom hogy jobb mint az mw 1-2-3 de legalább nem ugyanaz... komolyan én nem tudom az mw2 ás a 3 megkülönböztetni mert ugyanaz (pályákat leszámítva) az meg engem nem vigasztal hogy azért van 5 éve ugyanaz a motor hogy a gyengébb gépeken is fusson. mw 2-3 nem rossz de a cod 4 hez képest semmi újitás nincs benne 1-2 kisebb dolgot leszámítva.
2012. júl. 9. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!