Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Letöltöttem az Alice Madness...

Letöltöttem az Alice Madness Returns nevű játékot. Órákig bajlódtam vele, mire úgy nézett ki, hogy sikerült. De sajnos mégse. Mégis mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ha elindítom a játékot elindul és megy is, de nagyon szakadozik. Késik a kép és a hang is. Az egész játék akadozik. Compaq Presario CQ56-os gépem van, egy éves kb, alig van rajta valami. Nem hiszem hogy ezzel lenne a baj... A videókártya és a hangkártya egy új gépnén rossz lehet egyszerre, vagy mi? Lehet ilyen? Ha nem, akkor mi a gond? Valaki segítsen :(

2012. júl. 8. 15:55
 1/5 Csori96 ***** válasza:
Mik a géped adatai?
2012. júl. 9. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:

- Windows7 (Ultimate 32 bites)

-Processzor: AMD Athlon II P320 (2.10 GHz)

-RAM: 2GB (zárójelben ezt írja: 1,74 GB használható)

-Videokártya: AMD M880G with ATI Mobily Radeon HD 4250

-DirectX 11

+ rengeteg szabad hely van a gépen

2012. júl. 9. 18:49
 3/5 Csori96 ***** válasza:
Valószínűleg nem elég neki a RAM és ezért szakadozik.
2012. júl. 9. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a baj, hogy azt írja, hogy 1,74 GB használható? Ha igen azzal mit lehet tenni? Hisz eredetileg 2GB-t ír
2012. júl. 9. 19:24
 5/5 Csori96 ***** válasza:
Vedd le minimumra a játék grafikáját és próbáld úgy, akkor talán nem akadozik.
2012. júl. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!