Bence2011 kérdése:
Valaki nemtudna valami élvezhető, jó F1 szimulátort PC-re, lehetőleg nem túl magas gépigénnyel?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 14:48
12/15 anonim válasza:
Az rFactor-t, GP4-et és az F1 Challenge '99-'02-t tudom ajánlani. GP4 nagyon jó, de ajánlott pár patchet leszedni hozzá.
RFactorhoz pedig értelemszerűen egy F1-es mod kell.
F1 Challenge is nagyon jó, ha nem is a legjobb, de erősen ajánlott. Rengeteg mod van hozzá.
13/15 anonim válasza:
Előző vagyok: nem ajánlom a Codemasters féle F1 2010 és 2011 nevezetű játékokat. Nagyon messze állnak a szimulátortól. Szépen néz ki, jó, mint játék, de csapnivaló, mint szimulátor.
14/15 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen.
a Codmasters féle F1 2010-et leszedtem de megse mukkan a gépemen, rFactor-t meg nagyon nehezen lehet találni ami jó és működik is. legutóbb is 2 napot töltöttem el azzal hogy egy normálisabbat tudjak letölteni :)
2012. júl. 9. 14:23
15/15 anonim válasza:
Az RFT 2011 kissebb teljesítményü gépeken is fu, és szép grafikája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!