Retro-nintendósok! Tudnátok segíteni? (lent)
a kérdés olyanoknak szól,akik ezen nőttek fel/sok játékot ismernek nintendora.
két dolog lenne:
1.ajánlanál olyat,ami akkoriban a kedvenced volt?(marion kívül,azt ismerem :) )
2.keresek 2 régi játékot,de a címét nemtudom.
Első:arra emlékszem,hogy egy kertféleségben kellett menni,nagyjából felülnézetes volt a játék,meg voltak benne ilyen zöld kukák is,meg különböző anyagokat kellett letenni(fű,tégla meg ilyenek),de nem mario volt(lehet,hogy az volt,de nem nintendon,nemtudom).Szóval,ha valaki tudja ennek a címét,annak hálás vagyok!
Második:erre már jobban emlékszem,hasonlított az adventure islandra,de szerintem nem az volt.volt benne egy baseballsapkás asszem félmeztelen emberke és mindig meg kellett menteni egy ketrecből egy ősállatot,talán az őskorban is játszódott nemtudom.volt benne barlang is,meg ilyen kötél,ami ki volt feszítve két szikla közé és azon át lehetett mászni a másik sziklára.
Bocsánat,hogy ilyen hosszú lett a leírás,nagon megköszönném,ha tudnátok segíteni!
Remélem azt tudod, hogy "a sárgakazettás" az nem nes volt, azok csak kínai fröccsöntött olvadó tápos szemetek voltak. :)
Az általad keresett játékokat nem ismerem, de ajánlani tudok párat. :)
Faxanadu
The New Zealand Story
Batman 1
Excite Bike
Contra
Super Contra
Lola 1-2-3
Castlevania 1-2-3
Bionic Commando
Metroid
Zelda 1-2
Ninja Gaiden
The Legend of Kage
Volt még jópár kedvencem, de sajna a nevükre már nem emlékszem én sem. :(
A második szerintem ez lesz, erre gondolhattál:
Utolsó válaszoló:
Igen,az volt az,köszönöm!Akkor mégis adventure island.
Nekem a kedvencem amit régen NES-en játszottam, most meg emulátorral gépen! Mert mivel megvan még a NES de a kontrollerek már tönkrementek!
Szóval a kedvenceim (Best Of :)
Adventure Island 1,2,3,4
Batman 1,2
Contra,Super C
Mitsume Ga Tooru
Monster In My Pocket
Shatterhand
TMNT 1,2,3
Castlevania 1,2,3
Ninja Gaiden 1,2
Mega Man 1,2,3,4,5,6
Duck Hunt
Rampage
Action 52 - na jó ez nem Cheetahmen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!