Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire jó a molten catalysmo...

Mennyire jó a molten catalysmos szeró? Mennyi bug van, és milyen a közösség? Van valami útmutató, hogy hogyan kell felrakni? Mert most taurin vagyok de nem akarom újrarakni a játékot

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 13:18
 1/1 anonim válasza:
Hát ha a Catás Moltenra akarsz menni akkor azt az ő weblapjukról sajna le kell töltened, mivel ha külön töltenéd a catá-t akkor az túlpatchelné magát. Legalábbis nálam ez volt. A weblapjukról le tudod tölteni a NEM telepítős változatát. Szóval csak leszeded és mappából indul. Bugok már nemannyira vannak (bár rég játszottam rajta). A közösséget a Lich Kinges realmon 100szor jobbnak találtam mint taurin, remélhetőleg ez így van catásakon is.
2012. júl. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!