Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen lesz a...

Szerintetek milyen lesz a Crysis 3?

Figyelt kérdés
El kell ismerni, hogy a kettő elég f0s lett az 1-hez képest, de a háromnak úgy tűnik több köze lesz az elsőhöz.(dzsungel, Psycho visszatér, "kék" idegen teknológia) Szerintetek?

2012. júl. 7. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én is nagyon remélem. Az 1. rész a kedvenc FPS-em a 2.-at még kínok közt sem volt gyomrom kijátszani. Az a játék egy förtelem! Annyira sajnáltam is. A 3.-hoz viszont sok reményt fűzök, mert nagyon remélem hogy ismét visszakapjuk a szabadon bejátható terünket. És gyűlöltem még az upgrade rendszert is a 2-ben. Valami eszméletlenül nagy szart kavartak a nanoruha körül, aminek a fele rohadtul érdektelen volt, a másik fele pedig abból állt hogy fejlesztgetned kellett a ruhát. Tök poén, Próféta évekig hordta, de egy ilyen alapszintű szar volt amit még neked kellett fejleszteni olyan szörnyek gyilkolásával akikhez köze sem volt az 1. résznek. Nem voltak emberszabású fertőző szörnyek és gyakorlatilag semmi köze nem volt egymáshoz a 2 fajnak. Kérdem akkor hogy lehetett az első részben pl ruhafejlesztések nélkül élni? Talán jobb volt úgy? áááá dehooogy, nehogy már! Hiába szebb a grafika ha egy városi környezetet csúnyán csinálnak meg, kb. mintha COD-oznék! A sztori szar laggos az egész, és nem menthetsz. Ez egy egyszemélyes COD, elbaszott nanoruhával. De a 3. rész a 2. rész vonalát viszi szerintem. És ha úgy lesz akkor temetem azt is.
2012. júl. 9. 00:27
 2/2 A kérdező kommentje:
A 3. sztoriíróinak előbb játszania kellene az 1-el, és talán el is lehetne kerülni, hogy mégegyszer egy olyan sz@rt adjanak ki, mint a Crysis 2. Mert hogy a C2 íróinak a legkisebb fogalma nem volt hogy milyen volt az 1. az biztos. Mondjuk elvileg a 3-ban lesz szabad mászkálás is, úgyhogy és is reményeket fűzök hozzá. Viszont a nanoruha modulok visszatérnek.(Ezekkel speciel nem volt bajom.)
2012. júl. 12. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!