Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 3-ban mi a legbiztosab...

Fallout 3-ban mi a legbiztosabb - és legjövedelmezőbb - pénzforrás, valamint van-e esély csatlakozásra?

Figyelt kérdés

Questelek ezerrel, a főszál jó ideje pihen, igyekszem mindent megcsinálni ami az utamba kerül, de így is marha sokba kerül a karakterem, ahhoz képest mennyi kupakot szerzek. A gyógyinjekciók viszik el ennek a pénznek a nagy részét, de a töltényekkel is bajban vagyok elég sokszor.

Mostanában rászoktam a tolvajlásra, amúgy is azt húztam ki elég nagy szintre, meg a lopakodást, de a legtöbb kecóban olcsó gagyik vannak, meg olyan szekrények, amikhez kulcs kell, de a kulcs nincs a tulaj zsebében (zsebmetszéskor).

Kihúznám én nagyobbra a CSERE szintjét, hogy ügyesebben üzleteljek, de így is rengeteg mindenre kell pontot tenni, szeretnék jobb lenni a gépek feltörésében is, meg a javításban is, mert a cuccok helyrehozatala sem két kupak. :D

Nem beszélve a házról, amibe még semmit se tudtam venni, annyira sokba kerül.

Volna egy másik kérdésem is, mégpedig az, hogy lehet-e bármilyen csoportba csatlakozni? Mármint örök érvényűen. Például Reilly Ranger-eihez, vagy az Acél Testvériséghez (esetleg akár a Kiváltakhoz)?

2012. júl. 6. 14:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lusta voltam elolvasni a kommenteket, szóval lehet hogy már írták!

Először is, státuszok: Én inkább azokat nyomtam ki, amik szintenként adnak hozzá, bizonyos képzettségekhez! (Pl.: Fegyvermester, Szélhámos, Tolvaj, Nagyágyú, Meg a Máveltség(+1 státuszpont sznitenként) van jelenleg! Azután vittem pl.: Gyors anyagcsere, ettől többet visz fel a gyógyinjekció! Így képzettségeknél, nem nagyon kell ezeket sajátkezűleg fejleszteni, inkább vihetem a Javítást, Cserét-stb!

Pénz: Azzal nincs gondom, mivel mindig tele vagyok olyan dolgokkal, amik nagyon sokat érnek(pl: alig használt Droidágyú 1322 kukap!)! Így nem kell külön költenem cuccokra, csak kiválasztom amit venni szeretnék, és cuccban visszafizetem a kereskedőnek, így a kupakjaim megmaradnak, + még jön is hozzá! (Volt már hogy 63 gyógyinjekció volt nálam)

Vidd ki például Csillagok között küldetést (Idegenek, Droidágyú, elég sokat érő cuccok), A kiváltak támogatása küldit (Itt szert tehetsz pl.: Gauss puskára, szervó páncélokra, amik elég jók, a végén golyószórókra, lángszórókra, stb, majd ezeket el cserélheted!)

+ Fejleszd még ki a Málhás adottságot, így +50 súlyt fogsz elbírni!

Akármilyen kérdésed van, írj privátban! :)

2014. ápr. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!