Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims2-vel van gondom! Segít...

Sims2-vel van gondom! Segít valaki?

Figyelt kérdés

Ugyebár ahhoz hogy a csalásokat használni tudjam kell egy EA azonosító.Mikor telepítem a játékot,feldobja a lehetőséget,hogy regisztrálhatom a játékom és használhatom a csalásokat is.De nekem nem engedi a kódommal való regisztrációt...

A játékomat töltöttem,nem pedig vettem.

Szóval hogy tudnám megoldani hogy használhassam a csalásokat is?

2009. júl. 10. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

most lehet baromság lesz amit írok, de leírom amit tudok. :)

én nem csináltam semmi egyebet a csalásokkal, csak nyomtam egy shift+ctrl+c (ha jól emlékszem :S) billentyőkombinációt és akkor beírtam a kódot és ennyi.

lehet nem ugyanarról beszélünk ám :S

2009. júl. 10. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem működik így.Már sokadszorra telepítettem újra a játékot(sőt ,ás okból még a gépet is)de egyszer sem működött.

Mindig kiadja ezt az Ea azonosítód izét,és ott azt írja hogy így tudom használni a csaláskódokat.

Viszont a telepítőkódot nem fogadja el...

2009. júl. 10. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
A telepítőkód meg a regisztrációs kód 2 különböző dolog. Lopott játékot nem tudsz regisztrálni. Nekem mondjuk sose kérte, én is úgy csinálom ctrl+shift+c billentyűkkel. Megoldás lehet hogy megveszed eredetibe, vagy egy normális verziót töltesz le.
2009. júl. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!