Az Euro Truck Simulatorba lesz cég aki támogat?
A German Truck Simulatorba, egy-kis munka után lehetőség adódik, egy cégnek dolgozni, aztán átmenni akár egy másikhoz. Ez az Euro Truck Simulatorba is megvan? Mert például műhelyet nem-lehet venni, legalábbis én eddig nem-tudtam (most léptem a profi szintre, abból még nincs meg csillag). Meg tetszik, hogy a German Truck Simulatorba vannak barátok, ismerősök, akik felajánlanak használt kamionokat, meg eleve, hogy gyakran kommunikálnak e-mailon keresztül velem, így picit színesebb a játék. Ezt se tudom, hogy később lesznek-e ismerőseim, barátaim, ugyan levelező rendszer nincs a játékba, de van pár telefonálásra való gomb a kormányon elhelyezve... ez biztató.
Amúgy nemsokára megjelenik a második része, (picit ellet tolva a megjelenés ideje, mert előbb a SCANIA jött ki), de a kamionok képei biztatónak tűnnek, és külön tetszik, hogy neves autómárkákat használnak.
Euro Truck Simulator 2 Trucks:
http://www.youtube.com/watch?v=qnMGPD6dlYY&feature=player_em..
És az-is tetszik, hogy nem egy előre gyártott autót vásárolhatsz, és onnantól kezdve pár fejlesztésen kívül, nem tudsz vele mit kezdeni, mint ahogy ez az első részbe van... a másodikba, ha nem-is minden porcikáját, de testre szabhatod.
Köszönöm szépen a válaszokat, és a második részről és szívesen olvasok véleményeket! Minden jót, szép napot!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!