Sün18 kérdése:
Milyen számítógépes játékot ajánlanátok játékot 15-16 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 15:22
1/4 anonim válasza:
Sims 1, 2, 3 és kiegészítői. Azt nagyon sok lány szereti. Bár igazából a lány ízlésétől is függ, ha autób×zi akkor mehetnek neki az autós játékok is, ha vonzódik a katonai dolgokhoz, akkor a lövöldözőseket is csípni fogja.
2/4 anonim válasza:
Mit szeret?
RPG: Sims, Witcher
MMO: Warcaft, Star Wars: Old Republic
FPS: CoD/Battlefield
Horror: Amnesia: The Dark Descent
Stratégia: Total War
3/4 anonim válasza:
szerintem nyugodtan játszhat mmo-kkal (online játékok amikben ismerkedhet és beszélgethet más emberekkel)
Ajánlom a dragon nest-et. szerintem jó játék egy lány számára. személyre szabható karakterek. ha elkezd játszani vele akkor segíthetek neki ha nem ért hozzá. tök ingyenesen letölthető innen: [link]
jó játékot neki ;)
4/4 anonim válasza:
előző vagyok. bocsi de elfelejtettem odaírni, hogy küldj privát üzit ha bejön neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!