Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3 CFW vagy XBOX360 flash?

Ps3 CFW vagy XBOX360 flash?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb módszer? Megéri xboxról psre váltani?

2012. júl. 3. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

Az eredeti játékok a legjobbak.

2012. júl. 3. 14:24
 2/13 A kérdező kommentje:
jólvan akkor költsél 2 hetente 13.000 forintot egy játékra -.-
2012. júl. 3. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért kéne kéthetente 13 ezer forintot költeni egy játékra?
2012. júl. 3. 14:32
 4/13 A kérdező kommentje:
mert 2 hét alat simán ki lehet játszani egy játékot
2012. júl. 3. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:

1. Olyan játékokat kell venni, amiket nem játszol ki két hét alatt.

Jó multival, vagy nagyon hosszú kampánnyal, pl BF3, Mass Effect, Skyrim.

2. A vadiúj játékok kerülnek 13 ezer forintba, lehet venni régebbi játékokat, használt játékokat, vagy akár régebbi használt játékokat 2-3 ezer forintért is.

3. Jó játékokért ez nem pénz, megéri, sokkal többet nyersz vele, mint papírtokos verbatim lemezekkel. Ha nincs ennyi pénzed sem, akkor ez a hobbi nem neked való, keress mást, jó idő van, lehet túrázni, focizni, strandolni.

2012. júl. 3. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is az eredetit ajánlom, egyszer felmész live-ra vagy store-ra 99.9% hogy lebuksz, és akkor jó esetben letörlik a gépről és csináltathatod újra, rossz esetben ráduszítják a szoftverrendőrséget. De ha választani kéne a 2 között a flash nyerne, azért mert hiába kell évente frissíteni, a ps-en csak a régi darabokkal mükszik, és olyat nehéz szerezni, meg az új játékokat levédik ellene.
2012. júl. 3. 14:51
 7/13 anonim ***** válasza:
A régi Ps3-at vissza lehet butítani, de ott csak úgy lehet másolt játékokkal játszani, külső hdd-re rárakod a játékot amit leszedtél netről, és még kell egy programot is tenni ps3-ra, hogy tudd futtatni azokat a játékokat, X-nél évente kell frissíteni, mivel nem vinné az újabb játékokat, live ról ki bannolnának (én live nélkül kidobnám az x-emet)... Stóval szerintem is vegyél eredeti játékokat és 8-10K évente nem sok a live ért, psn-ért nem is kell fizetni...
2012. júl. 4. 10:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyébként arra a mondtatodra, hogy: Simán ki lehet játszani a játékot két hét alatt. Ebben nincs nagyon igazad, mert én a legújabb CoD-ot 5-6 óra alatt vígan kitoltam... De ez csak a szingl... Van multi is amit nem lehet kijátszani, hanem a haverokkal hülyülni
2012. júl. 4. 10:05
 9/13 anonim válasza:
+ meg ha achievmenteket vagy trófeákat is kiakarod 100%-ra farmolni.
2012. júl. 4. 14:13
 10/13 Lázár Péter ***** válasza:

Inkább eredeti játékkal játsz,.Én minimum elvagyok egy játékkal fél évig.

Mivel ott a multiplayer.

2012. júl. 4. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!