Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baj a sims-szel?...

Mi lehet a baj a sims-szel? Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Nem hivatalos verzió. Amikor elindítom, kiír egy olyan üzenetet, hogy nem kompatibilis a módosító csomag az alapjátékkal. Mikor betöltődik, akkor meg leáll. Mit tegyek?
2012. júl. 3. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
a kérdés az h hanyas sims. sims2 v sims3?
2012. júl. 3. 11:23
 2/5 A kérdező kommentje:
sims 3
2012. júl. 4. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló problémáim voltak, de megoldódott. Én a thepiratebayről és a kat.ph-ről szedtem a torrenteket.(szerintem onnen szedd).

Már segítettem egy hasonló kérdezőnek. ugyan ezt a választ írtam neki:

1. újratelepítettem az egész simset. nekem rajta van a leszáll az éj és az álomállások. Ha kell frissíteni a kiegeket akkor feltétlen tedd meg!

2. hogy a crack működjön le kell töltened ezek közül valamelyiket (vagy ha már rajta van úgy könnyebb):Nemzedékek, Katy Perry édes apróságai, Luxuslakás cucok, Városszépítő cuccok, Házi Kedvencek, Vár a színpad. Elég egyet letölteni, de h működjön mindenképp le kell! Ha nincs fent egyik sem, akkor ajánlom a luxuslakás cuccokat, mert az a legkisebb, mindössze 973 Mb. (angoul master suit). itt egy link a letöltéshez (ha jól emlékszem én ezt töltöttem le: [link]

3. na most fent vannak a játékok. (a telepítési sorrend m1 szerintem, legalábbis nekem nem volt ilyennek gondom).

4. abban a rar fájlban amit küldök, fogsz találni mappákat: # Crack, ambitions, late night stb. ha megnyitod mondjuk az ambitionst (vagy bármelyiket), akkor láthatod h van bennük 2 fjál ami kell. ezek a frissítéshez kellenek, de nem kell hozzájuk nyúlnod.

EGYEDÜL AZ KELL AMI A # CRACK MAPPÁBAN VAN.

5. szóval megnyitod a mappát és látsz benne egy TS3W és egy TSLHost.dll nevű fájlt. Ezeket másold ki és illeszd be az ALAPJÁTÉKHOZ (NEM A KIEGEKHEZ!!!): D:ProgramokSims3GameBin (én a D-re raktam, de ha neked a C-n van, akkor: C:Program FilesElectronis ArtsSims3GameBin <-azt hiszem így van a C-n. ^^)És rá fog kérdezni h felülírod-e, katt az igenre.

5. és kész. elméletileg így már működik. szerintem elég részletesen megírtam h h kell. :)

Amúgy ha nem megy vmi akkor írd meg mert segítek. :) Én 2-3 napig bajlódtam vele mire sikerült. Nagy segítséget kaptam. :)

Sok sikert. ^^

2012. júl. 9. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 9. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
majd azért írd meg h sikerült-e. :)
2012. júl. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!