Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 launcher leáll?!

Sims 3 launcher leáll?!

Figyelt kérdés
Elindítiom a Sims 3 egyik kiegészítőjét és leáll a launcher... a játék letöltött és a kiegészítők is. Tudtok valami jó megoldást?

2012. júl. 3. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg van crackelve? Mert ha nincs, akkor nem is fog menni. Vagy a gépigényeknek megfelel a geped?
2012. júl. 3. 15:59
 2/5 Lunala ***** válasza:

Próbáld meg a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappából, közvetlen a TS3.exe-vel* indítani. Akkor az indítópanel nélkül indul. Hátha úgy jó lesz :) Ha nem, akkor sajnos vagy rosszul van crack-elve, vagy egyáltalán nincs.

*Ha a Nemzedékek, a Királyi lakosztály cuccok, a Városszépítő cuccok, a Házi kedvencek, a Vár a színpad, vagy a Katy Perry Édes Apróságai is telepítve van, akkor a TS3.exe HELYETT a TS3W.exe-vel kell indítani :)

2012. júl. 3. 18:43
 3/5 A kérdező kommentje:
igen, crackeltem, a fájlból indítom és akkor működik. köszönöm a segítséget!
2012. júl. 10. 08:40
 4/5 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám jelenleg nincs fent 1 kieg-se és a TS3.exe-ről akarom inditani semmi nm történik csak írja a homokórát utána eltűnik és semmi!!
2012. szept. 12. 14:33
 5/5 GeoidMan válasza:

Sziasztok!

Nekem win 8.1 fut szépen. De ezért cserébe el kell végezni egy pár dolgot a telepítés előtt.

Én ezt tettem:

- .Net keretrendszer 3.5 telepítése

[link]

- directx 9 telepítése

[link]

Mindet telepíted a hivatalos microsoft oldalról, nekem letöltött aktivált win 8.1 van. Nem gond hogy nem eredeti.

Utána telepítettem a játékot és minden rendben van!

2015. ápr. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!