Kivették az óriás gombát a Minecraft-ból?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Minecraft 1.2.5-ben van még óriásgomba? Ha igen akkor megmondanátok nekem hogy hol elültetni és mit kell vele csinálni hogy megnőjön? Előre is köszi!2012. júl. 3. 04:18
1/5 Wolfenstein2000 válasza:
nem szedték ki. micéliumon (javítsatok ki ha rosszul írom) lehet lerakni, és megnöveszteni. ezen kívül a pokolban is meglehet.
2/5 anonim válasza:
nekem is ez a problémám, belepumpálok rengeteg csontlisztet, különböző napszakokban, és semmi...
3/5 Wolfenstein2000 válasza:
akkor próbáld ki a pokolban
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi csak azért kellet ezt valahonnan mert az egyik survivor mapon van egy ilyen challange. :)
2012. júl. 4. 10:59
5/5 A kérdező kommentje:
valahonnan megtudni*
2012. júl. 4. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!