Akik szidják az NFS szériát, hogy semmi újítás nincs benne azoknak milyen ötleteik vannak?
Elsőnek is én nagyon utálom az egész NFS szériát mert nincs nemi értelme és köze a valósághoz!!
Én azt változtatnám meg benne ami az NFS lényege,hogy egy bal...asz is ki tudja akasztani mert nem kell semmi tudás hozzá!!Például a kanyarodás mikor vesz be egy kocsi 200 egy igen éles kanyart?? De mivel nem fogják szimulátorrá tenni ezért ennek nincs semmi értelme, de ha javasolni kéne valamit akkor én azt mondanám hogy csináljanak egy carbont nagyon jó grafikával és még ezerszer több tuningolási lehetőséggel és hagyják abba ezeknek a hülye szuper képességeknek a létezését, tehát egy olyan játékot ami olyan mint a valóság és a tuning ne abból álljon hogy felteszek 10 díszítő elemet és kész meg beszerel a motort meg még pár dolgot és akkor annyi hanem nagyon részletesen például futóműnél lehessen állítani milyen rugót,gumit,teleszkópot,felnit, meg például könnyűfém tuning elemeket beszerelni ami könnyíti ugyan a kocsit, de valamivel gyengébb is lenne egy esetleges ugratás után akár ki is törhetne a kerék vagy felszakadhat a rugótorony nem leugratunk 10 méterről egy kocsival és már mehetünk is tovább!!! Nah de én itt a végtelenig írhatnám a lehetőségeket remélem érhető volt mit akarok. De annyit még hozzá teszek hogy én szerintem már a carbon után nem kellett volna egy részt sem kiadni!!
Az NFS soha nem a valósághűségről szólt, hanem a kocsikról meg a sebességről.
Egyébként csinálhatnának egy Street Legal 4-et, ebben igazad van.
Hogy mi kellene?
NFS:U3 - az Underground sorozatot kellene új grafikával ujjáéleszteni!
Az lenne nagyon jó, Youtube-on kb minden NFS videó alá beírják ,hogy ez kell a népnek.
Végülis ja.Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!