Sims 3 Házi kedvencek kiegészítőt telepítettem, de azt kéri hogy telepítsem újra az alapjátékot. Miért van ez? :D
Figyelt kérdés
Már egész nap ezzel szenvedek, sikerült felraknom a kiegészítőt, de mikor elindítom ezt írja, pedig azt olvastam, hogy nem kell az alapot újratelepíteni, hanem ezzel bővül csak. De akkor mostmár nem értem. Légyszíves ha valaki tud segítsen nekem :S2012. júl. 1. 21:39
2/7 anonim válasza:
A crack mappa tartalmát a telepítés után a telepítési mappába helyezed, felülírva a játék által létrehozott indítófájlt.
3/7 A kérdező kommentje:
de szerintem csináltam ilyet XD
2012. júl. 1. 21:49
4/7 A kérdező kommentje:
bocsi nem nagyon értek ehhez de köszönöm a segítséget még próbálkozom :D
2012. júl. 1. 21:49
5/7 anonim válasza:
Ide kell bemásolni a cracket ,nekem így:
c:\games\The Sims 3 Házi kedvenc\Game\Bin\
(¤_×)
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy... ezek szerint nagyon nem jól csinálok valamit ... érzem hogy hosszú éjszakám lesz xD
nem hiszem el már mindent mindenhova átmásoltam xD
2012. júl. 1. 22:26
7/7 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy a házikedvenc crackjét már nem a házikedvenc mappába kell telepíteni, hanem az alapjáték mappájába. Most már eredetiben van meg, így nem tudom megnézni, ha a crack neve: TS3EP05.exe, akkor a házikedvenc mappába, ha TS3.exe, vagy TS3W.exe, akkor az alap mappájába.
Az biztos, hogy volt olyan kieg, amit nem a saját mappájába kellett crackelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!