Milyen pc játékokat ajánlanátok egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Hasonló lehet, mint pl: a Sims2, Sims3, vagy a Harry Potter-es játékok, Divatsuli. Ezek mind megvannak. Az Alice madness return-ról is hallottam már, de az nekem nem tetszik.. Valami más? Nem ilyen harcosra gondoltam, hanem ami egy lánynak való. Mászkálós, életszimulátoros játékra gondoltam.2012. júl. 1. 11:58
1/10 anonim válasza:
sporét ajánlom a sims alkotóitól van
3/10 anonim válasza:
- Zoo Tycoon
- Croc 2
- Rayman Origins
- Plants vs Zombies
5/10 anonim válasza:
Várd meg még az Amnesia: Machine for pigs-et is.
6/10 ßurning válasza:
Amnesia: The Dark Descent
Penumbra:Overture
Penumbra:Black Plague
Penumbra:Requem
Sillent Hill
Resident Evil
Ao Oni
7/10 anonim válasza:
RICSIXD te hülye vagy :DD
ha mászkálós játék akkor spell force 2 nem olyan véres viszont nagyon nagy kaland és annál inkább izgalmasabb.
persze csak ha letöltöd hozzá a magyarosítást is :D
életszimulátor ? simsnél nem ismerek jobbat de ismerek olyan 14 éves lányt aki jáccik a dead space 2 vel XD
8/10 anonim válasza:
SCP-Containment breach
SCP-087B
Remélem van itt pewdiepie fan (vagyis bro)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!