Szerintetek melyik a legjobb Elder Scrolls?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 11:54
4/5 anonim válasza:
3, 4, 5 Öszes hivatalos kiegészítövel
söt Oblivionhoz van egy nemhivatalos nagy kiegészítö azt még nem volt alkalmam kiprobálni de jónak tünik Nehelim vagy valami ilyesmi a neve rég látam
.
amugy amit még Bethesda csinált "ugyan olyan" rendszerrel vagyis 3D motoral az a Fallout 3 és az is nagyon tetszik (Fallout New Vegas se rossz de azt Obsidian csinálta nagyobb részben)
Elder Scrolls Online nem fog tetszeni amiket olvastam edig abol itélve
viszomt ha lesz 6 akor valószínüleg ha igy folytatják akor az is nagyon fog tetszeni
és nem nagyon lehet válogatni köztük
igazából csak grafikai kinézet alapján letek egyre jobbak ami várható is...
5/5 anonim válasza:
Nekem az Oblivion tetszik a legjobban, bár a Morrowind-be nem igazán mélyedtem bele. A másik 4-be pedig még kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!