Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » S. T. A. L. K. E. R Call of...

S. T. A. L. K. E. R Call of Pripyat csapattársak pripyat felé?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem játszatni a S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat-tal (mivel láttam pár napja a Chernobyl Diaries filemt ami szintén pripyat-ban játszódott) és ott tartok hogy egy alagúton menjek Pripyat felé. Sok helyen olvastam hogy ha megyünk Pripyat-ba lehetnek az odaúton csapattársaink. Hogy lehet ezt megcsinálni?

2012. jún. 30. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Segíteni kell másoknak.

Az egyik tár egy ex-motolith katona, ő úgy csatlakozik, ha a társaival beszervezed a Duty vagy a Freedom frakcióba (ehhez előtte az ő bizalmukat is el kell nyerni).

Egy másik társ a tudósoknál elszállásolt katona, seki egy zárt légzőrendszerű védőruha kell, amit a tudósoknak teljesített küldetésekért cserébe ajánlanak fel.

A vasútállomás közeli toronyban van egy részeges Duty katona is, az ő segítségével szervezheted meg a csapatot, őt csak jól le kell itatni.

A negyedik beszervezhető karakter a vasútállomáson van, az a figura, aki el van adósodva a banditák felé. Neki az adóssághát kell elrendezni és azt hiszem pénzt adni neki, hogy kiváltsa a zálogból a zárt légzőrendszerű védőruháját.

2012. jún. 30. 15:15
 2/5 A kérdező kommentje:

A pali akinek az adósságát kell fizetni ott ha beszélni akarok vele akkör ő ksözön én meg csak annyit mondhatok minden jót. Pedig fizettem az adósságát és zöld is a neve a minimapon is (ő a Való nekem)

A vasút állomáson közeli toronyban ott nekem valami Zulu van és nála is csak azt engendi mondani hogy viszlát miután elmondta nekem hogy jobban szeretne egyedül lenni.

A tudósós meg 2 artifactot kér és a húscafat hiányzik.

Az 1-őt akit említettél nem tudom megnézni mert azt se tudom mi az a duty vagy freedom frakció :D.

2012. jún. 30. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
De amúgy nagy segítség volt ment a zöld kéz
2012. jún. 30. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a részeges pasas nem áll veled szóba, akkor valószínűleg még nem tartasz ott a történetben, hogy átmehess Pripyatba.

Ez egy elég jó végigjátszás, sok tippel:

[link]

A történetet szerintem erősen spoilerezi, de ha elakadsz érdemes belelapozni.

2012. jún. 30. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Rengeted melléküldit vagy segítést megcsináltam igaz van még pár de a főküldiben ott vagyok hogy menjek pripyatba. De lehet az a gond hogy van még 1 felderítetlen heli meg azt se tudom hogy a mocsárban lezuhant helinek hol van az elektromos valami ami lezuhantatta.

De kösz a segítséget nagyon hasznos.

2012. jún. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!