Valaki leírná hogy, hogy kell a GTA San Andreashoz módokat?
Honnan töltsem le,hogy,hova,hogy aktiváljam?
MINDENT
Na akkor 1 kis infó (tapasztalat):
modern mod v2:
mivel modder vagyok, ezért általában manuálisan teszem be a dolgokat! sokáig így is ment, aztán 1x gondoltam hogy felteszem a modern mod v2 őt (csak a pár épület miatt), aztán visszarakom a sajátmagam készített gta3.img-t! volt kb. 5 biztonsági másolat különböző helyeken (köztük 2 másik vinyón) erre a modern mod v2 mivel autotomata, fellülírta az összest! a tökéletes mesterművemet (az összest) lecserélte erre a (szakmai szempontból) gagyi modra!
gta garage mod manager:
mint mondtam szép és jó a program, csak 1 bökkenő! a ggmm SEMMIT nem módosít a gta3.img-n! szóval ha pl. újratelepítés elött lemented a gta3.img-t utána azt fogod észrevenni hogy minden az eredeti!
Am még szép hogy lehurrogom! PROFI MODDER vagyok! az én dolgom nem az hogy 1szerűen csináljam hanem az hogy PONTOSAN! és ez a pontosságot a ggmm nem tudja kivitelezni! ez csak az ilyen 1szerű felhasználóknak jó mint ti!
Én multihoz való dolgokat (még) nem tudok csinálni, de amíg a gépemen nincs net addíg nem is akarok!
én olyan modokkal foglalkozom ami a gta3.imt-t módosítja, szóval (majdnem) minden modell és textúra!
am linkelni nemtudok mivel internet nélkül nem igazán lehet feltölteni semmit! (a gyengébbek kedvéért: telóról vagyok)
van olyan modom hogy azt irja hogy az IMG Tool segítségével rakjak egy .dff és egy .txd fájlt a gta3.img-be.
ezt hogy kell?
1. Nyisd meg az img tools-t!
2. (fent) file -> open! itt keresd ki a gta3.img-t (a gta mappájában van 1 models mappa, na abba lessz)
3. edit -> find! ide írd be a letöltött fájlok (.dff és .txd) közül az 1ik nevét!
4. ha megvan akkor: jobbklick -> replace!
5. na itt keresd ki a letöltött fájlok közül az 1iket (pont azt amelyiket kijelölted)!
a 3. 4. 5. lépést ismételd meg a másik fájlal, és kész is!
ó bammeg beszart a GTA-m az eddigi munkám kárba veszett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ MOÉRT LEHET?
hogy szart be, mit csinál?
am meg mentsed el a gta3.img-t (meg ha mást is módosítottál akkor azt is) és telepísd újra a játékot! ha kész akkor másold vissza a gta3.img-t és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!