Kéne egy DRIFT gamemod SAMP hez. (Gta san andreas multiplayer) magyar kell és kizárólag driftről szóljon semmi stunt stb. Linkelnétek?
Pedíg az 1.nél a pont!
tudod aki keres az talál!
de te sz@rsz bele az egészbe, gondolod majd mi keresünk helyetted!
hát tévedtél!
XD!!! Te amúgy hol kerestél? csak mert én google-n! Am ha valakinek megvan az hogyan adja oda? elvárod hogy elküldje postán vagy mi? ja meg kis senki vagyok? tudod már rengeteg embernek segítettem san andreas-al kapcsolatban! és nem vagyok negatív csak nem díjazom azt amit csinálsz! ja meg csak hogy tudd én modder vagyok, szal ez a kis senki dumád nemtalált!
egyéb kérdés?
Kérdésem csak egy van..Akkor szerinted minek van az oldal? Azért hogy kérdéseket tegyünk fel..
Ja és hidegen hagy hogy te ki vagy mi vagy..feltettem egy kérdést erre ti a nem ideillő hozzászólásokkal "bombázzátok" meg.. Én nem ezt kértem.. Egy értelmes normális választ kérek..Ésha ennyi nehéz felfogású valaki akor fogja például ha megvan a gépén a kellő fájl akkor ha akarja feltölti akárhova és ellinkeli nem pedig"postázza" ahogy mondanád
Jól van idegbeteg! b+! nemtom te mit csinálsz de én beírom a google-ra amit keresek (angolul), és le tudom tölteni! de 1 átlag ember hova a rákba tudná feltölteni? a legtöbb oldalra csak adminok (akik olyan modderek mint én) tudnak feltölteni!
én tudnék, de mivel elég sok dolgom van (modderkedés) ezért most nincs időm ilyenekre (hülyeségekre)!
1. Nemtudok angolul..németes vagyok akkor mi a f*szt kezdjek?
2. arra viszont van időd hogy kib*szottul nem ide illő kommenteket irj.
3.Kéremszépen akárhova .. data, filefeltöltő stb..
4. Csak azértis neked kell leni az utolsó szónak?
5. Engem nem érdekel már megvan ami kell csáó irj amit akarsz
Oké! enyém az utolsó szó!
és jolmondod időm van rá, csak kedvem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!