Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kikapcsol a játék magától!...

Kikapcsol a játék magától! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig kikapcsol a játék! Miért?

Sziasztok! Nekem az a problémám hogy kettő játék is kikapcsol csak úgy magától! Teljesen! ez az MTA (Multi Theft Auto) és a Fifa 09! És még 1-2 metinnél például:Hammermt2 és PVP2 őnél még a billentyüvel sem mozoghatok! Az MTA-val még olyan probléma is volt hogy beléptem egy szerverre és nem müködött az egér! nem tudtam forgatni a kamerát pedig más játékoknál ez sikerül! Kérlek segítsetek mert nagyon fontos! Üdv DJBLEND

2012. jún. 29. 19:27
 1/5 Polassj4 válasza:
Talán vmi vírus a hunyó!
2012. jún. 29. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lehet de müködő vírusírtóm van! Avast Nemkellene vírusnak lennie!:S
2012. jún. 30. 08:23
 3/5 A kérdező kommentje:
De amúgy a GTA meg nem akar bekapcsolni nem tudom mivan vele pedig crackeltem meg minden és jót szedtem le! nem tudod mi a baja?
2012. jún. 30. 08:24
 4/5 Polassj4 válasza:

Hát azért az Avastban se bízz meg teljesen,nem minden fajta vírust képes kiszűrni.

Ha a GTA eddig bekapcsolt de már nem,akkor valószínüleg vmi vírus a gond de lehet hardver hiba is,esetleg driver ment gallyra de azt nem hiszem,így nehéz megmondani.

2012. jún. 30. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja értem! és szerinted nem a játék hibás? Mert lehet hogy most letöltök egy másik GTA-t hátha az menni fog! tudnál valami jó linket küldeni? többnyire torrentet?
2012. jún. 30. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!