Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 4 Probléma ötlet?

GTA 4 Probléma ötlet?

Figyelt kérdés
kérném a segítségeteket :packie felhív telefonon és valami olasz bigéről pofázik én meg nem érek rá azt mondom neki és így 60% nál nem tudom továbbvinni a játékot sehol semmi küldetés. Valami ötlet??

2012. jún. 29. 11:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
*radaron
2012. júl. 1. 15:08
 12/26 A kérdező kommentje:
Most néztem meg de semmi..:S Esetleg lehet hogy véletlen ember küldetés elmaradt valahol és azért nem jelenik meg??
2012. júl. 1. 15:30
 13/26 anonim ***** válasza:
Csak egy véletlen karakterrel kell találkozni. Mikor betöltöd a játékot jobb alsó sarokba kiírja a legutóbb megcsinált küldetés nevét. Azt mond meg és tudok segíteni.
2012. júl. 1. 17:57
 14/26 A kérdező kommentje:
A különleges valaki az a címe magyarul.
2012. júl. 1. 21:01
 15/26 anonim ***** válasza:
Akkor Alderney-be kell menned a Honkers Culb-ba (sztriptíz bár) ott beszélned kell Pegorino-val. Ez lesz a "One Last Thing". Semmit nem kel csinálni, csak beszélni Pegorino-val. Ezután Kate felhív, majd Roman küld egy SMS-t, hogy válaszd a pénzt. Ekkor meg jelenik a térképen egy kard meg egy dollár jel. A kard a Revange a $ a Deal. Szerintem a Revange-ot válaszd. Ha ezt is megcsináltad elkezdheted az utolsó küldetést.
2012. júl. 1. 22:36
 16/26 A kérdező kommentje:
Elmentem ahova montad egy darab sztriptiz bár nincs ott csak felül van egy a térképen nekem.. Valami részletesebbet nemtudsz mondani pontosan hol találom??
2012. júl. 2. 01:36
 17/26 anonim ***** válasza:

Alderney-be van a Tinderbox Ave és a Julin Ave sarkán. [link]

A radarodról küldjél már egy képet!

2012. júl. 2. 11:00
 18/26 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam bementem körbejártam 2x de sajna semmit nemtaláltam.. Csináltam képet a radarról sajna csak fényképezővel mert printsreen nemment..: [link]
2012. júl. 2. 13:11
 19/26 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom mi lehet a baj. Próbáld meg felhívni Pegorinot. Biztos, hogy ezt nem csináltad meg: http://www.youtube.com/watch?v=ra76zkTSJQA&list=PL7EAF6D7B30..

Vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Fc_5yTVpzt8&list=PL7EAF6D7B30..

2012. júl. 2. 15:22
 20/26 A kérdező kommentje:
Igen ezekre nem emlékszem.. Egyébként ha felhívom az üzenetrögzító jelentkezik.. Szerintem ennek annyi valami bug lehet..
2012. júl. 2. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!