Nem indul a Sims2-őm mert ezt írja ki. (bővebben lennt. ) Mit csináljak?
"DirectX 9.0c kompatibilis videókártya felismerése sikeretlen.Kérlek,ellenőrizd,hogy a videókártyád DirectX 9.0c kompatiblis-e,illetve hogy a gyártó által kibocsátott legújabb driverek vannak-e feltelepítve a gépre.Az alkalmazás leáll." Ugye müködik rajta a Sims2 mert ha nem akkor engem anyukám kinyír mert rohadt drágán vettük.:S:S Mit csináljak hogy lehet ezt ellenőrizni??? :\'( :\'(Telepítsem újra???Kérlek valaki írja meg RÉSZLETESEN!!!
köszönöm szépen előre is. :) [:(]
letöltöttem még 1x most sikerült
ezt írja ki : eszköz leírása legfölül egy csíkba
lejebb mező mellete egy kicsit távolabb | érték
nem tölt semmit így ennyi van kiírva
múltkor volt valami baja a gépnek de nem kellet semmit se újra telepíteni meg semmi :S ajj istenem gépecske miért csijnálod ezt velem??:@ :(
épp eleget segítettél!!! legalább megpróbáltuk! majd megkérem anya egy barátját aki számítógépekkel foglalkozik h segítsen.d az meg soha nem jön át :S na jóó köszönöm szépen addig is csak szemezgetek a simsel :(
nekem is ezt írja,és nekem is kiírja hogy mi a neve lécci irjatok mert tök új a gépem 1hónapja se kaptam a legújabbak között van és nagyon szép teljesítménye van.a videó kártyája GeForce 210 es. a DirectXes probléma nekem is megvan de már felraktam a DX9.0c-t de nem jelzi hogy fent van.nekem angolul irja ezt:Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapers in this system!
Please make sure you have a DirectX 9 compatible graphics adapter and have installed the latest manufacturer provided driver.
The application will now terminate...
próbáltam crackel elinditani de akkor irja ezt.nem eredeti mindegyik.sorrendbe is telepítettem de semmi.Tsbin-böl is próbáltam de akkor meg azt irja ki hogy nem eredeti cd/dvd és tegyem be az eredetit. mit csináljak??? :( lécci segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!