Sims 3-ban vannak gondjaim, ki tud segíteni?
Gyakorlott játékos vagyok, de egy valamit nem értek...
Egy házaspárral kezdtem a játékot, és motherlode-dal csaltam pénzben, felépítettem egy hatalmas villát, vagy 10 szobával. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy időközben született 6 gyermeke a házasoknak... Na most, a legidősebb ikerpár fiúknak lett komoly barátnője, és teherbe estek... Meg is születette a kisbaba mindekettőnek más nőtől, DE! nem engedeia játék, h beköltözzenek a villába a családhoz, hiszen már családtagok! Azt irja ki, h túl sok a sim egytelen háztartásba!
1. próbáltam már, hogy kiköltöztetem a házaspárt, de akkor elvesztem az irányitást felettük, mintha egy szomszéd lenne.... Hogyan lehet több háztartási is "nevelnem"?? Mert érthető, hogy nem szeretnék megválni az öregektől, sok idő van a halálig, és a gyerekektől sem szeretnék... De elég morbid, hogy a nőknek van saját kis otthonuk, és "látogatóba" kell menni az apukáknak, mert a játék nem engedi beköltözni őket!!!! Van valami cheat kód, vagy valami csalás erre???
O jesszus!!! Ha én ezt tudom...
És ha meghalnak a szülők? Akkor felszabadulnak a helyek, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!