Hogyan tudok a Max Payne 3 ba multiplayerezni, aktiváló kod nélkül? Bövebben lent!
Sokaktól halottam hogy van ez a Tunngle program amely virtuális Lan hálozatot hozz létre le is szedtem, ezzel együtt a Lan fix v2 cracket is. Megtudtam csinálni a játékot el is indult ment szépen a multi is. 3 napra rá virust kapot a gépem amikor inditottam volna a játékot NSIS hibát irt ki,rá egy orájára teljesen meg bolondult a gép, ujra raktam rá a Windows 7 et azután pesze a Max Payne 3 at, tunngle és a lan fixet leszedtem - frissitettem , crackoltam és csatlakoztam a tunngle szerverhez,azonban crackelés után azt irta ki a gép hogy frissitsek még egyszer frissitetem és azután nem crackoltam bejött a game és az aktiváló kodót kérte. Végül utoljára crackeltem és frisitetem , de crackolás után megint frissitésel jött, de ugye ha crackolás nélkül frisitek aktiválot kér.
Ez lenne az én nagy problémám.
Valaki nem tudja hogy mi lehet a Baj?
Offline modos szöveget kérlek ne irjátok mert Story ba már végig vittem. és multizni szeretnék, valamit tuti elfelejtetem és ki hagytam de nem tudom hogy mit/ és valószinü ezért nem müködik.
Aki tud aktiváló kodot irni annak nagyon megköszönném, mielött valaki elkezdi senkinek az accountját/profiĺát nem töröm fel,csak öneröböl fel huzott karival szeretnék játszani multiba. Aki meg esetleg tud valami modot rá kérem irja meg.
Csak normálís válaszokat irjatok kérlek!
Köszönöm.
És azt hol tudom le tiltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!