Melyiket Sims-t vegyem? (lent bővebben. )
Sims 1 ???
Sims 2 ???
Sims 3 ???
Sims 4 ??? olyan egyáltalán van??? xD (ezt már csak úgy írtam)
Még 1 kérdés: vannak ezek a csalásos kódok, ezek mind1ik simses játékhoz használhatók vagy csak a sims 2-höz jók ??? kérlek titeket h gyorsan válaszoljatok mert ezt kértem szülinapi ajándéknak és nem tudom eldönteni h melyik lenne a legjobb és nem sokára indulunk megvenni 10-20perc kb :S
köszönöm a válaszokat!!!!!!!! (:
minél újabb, annál jobb szerintem mert több mindent tudnak és az élmény is sokkal másabb :)
viszont ott még nem biztos hogy találsz cheat-eket.
boldog szülinapot!
na hoztam a laptopomat már a kocsiba vagyok, és akkor a kettőt vesszük meg aztán majd ha megunom (ami lehetetlen) akkor majd megkapom a 3-at vagy még gondolkodik anya és apa h anya megveszi nekem a kettőt apa meg a hármat...háát lesz ami lesz :DD
köszönöm a válaszokat sziasztok!
A háromban a játékélmény sokkal jobb, mint a kettőben. A kettőben folyton pisi-kaki-enni-inni... A háromban lehet játszani.
Az alap csaláskódok jók a Sims3-ban is.
na megkaptam mind kettőt :D:D
Sims2-vel fogok most játszani sikeresen telepítettem de láttam h valakinek nem sikerül káár h nem tudok segíteni =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!